متفرقه
معنویت زبان مشترک تمامی بشراست؛ لذا باید بتوانیم ادبیات و قالب ارایه آموزه های دینی به زبان مخاطبِ عصر حاضر را تهیه و ارایه کنیم تا از این ظرفیت عظیم برای گفتگو با سایر ملل و ادیان و مکاتب بهره برده و آنان را به سمت کلمهالحق (الله تعالی) و سبک زندگی معنوی دعوت نماییم.
معنویت همان فطرت الهی است که توسط دین الهی تأیید میشود. دین مخالف معنویت نیست، اما معنویتی حقانیت دارد که منطبق با دین الهی باشد، هر معنویتی از دین الهی دور باشد، به همان مقدار کاذب است.
مروجان جریان انرژی درمانی مدعی هستند که درمانگری آنان کاملاً علمی است و طب جدید نیز روش آنان را تأیید میکند، اما وقتی از آنان مستندات، مقاله یا نتیجه تحقیقات مبتنی بر متد و روش علمی مطالبه میشود، چیزی برای ارائه ندارند.
یکی از آسیبهای مهم ماورائی در حال حاضر، آسیبهای جن است. برای درمان یک آسیب، ابتدا باید یک تعریف و شناخت دقیق از علت آسیب داشته باشیم. آنگاه با شناخت یک علت آسیبزا، روشهای پیشگیرانه را به دست بیاوریم تا دچار آسیب نشویم.
در عصر حاضر یکی از انحرافات مهم در فضای مجازی بحث ترویج سحر در لباس و پوشش دعانویسی، فالگیری، استخاره و... میباشد. فعالین فرهنگی و مذهبی با توجه به این وضع موجود باید اهتمام به تولیدات رسانهای متناسب نقدی، در فضای مجازی داشته باشند.
یکی از سؤالاتی که همیشه ذهن مردم را درگیر کرده است قدرت جن و میزان اطلاع از غیب توسط این موجودات میباشد، با توجه به آیات کلام الله مجید، قدرتهای این موجودات، کم و مغلوب قدرت حق تعالی است.
برخی از مردم در جامعه برای رفع آسیبهای معنوی و اطلاع از غیب، به جن مراجعه میکنند که آسیبهای زیادی برایشان به ارمغان میآورد، برای اینکه جن را بشناسیم و راه تعامل یا مقابله با آن را بفهمیم باید به قرآن کریم مراجعه کنیم. در قرآن کریم ویژگی های این موجود بیان شده است.
در موضوع رسوائی «اپستین» ( ارتباط جنسی و شکنجه کودکان)، اسامی برخی سیاستمداران و افراد مشهور جهانی مطرح شد. برخی از این افراد در توئیتر، به صورت علنی از لذت ارتباط جنسی با کودکان، شکنجه، خوردن گوشت و خون آنان صحبت میکنند.
انجمن NA متشکل از معتادان در حال بهبودی است. احتمال آسیبهای معنوی، در این انجمن زیاد است، چون مخاطبان این انجمن انسانهای در بحران هستند. از اینرو باید مراقبت معنوی در این حوزه به صورت دائمی وجود داشته باشد.
احمد الحسن (مدعی یمانی) ادعا کرده که خدای در خلق، پیامبر (صلی الله علیه وآله) است در حالی که هیچ کسی خدای در خلق نیست بلکه همان خداوند متعال است و تطبیق رحمان و رحیم به امیرالمومنین و حضرت زهرا (علیهماالسلام) اشتباهی دیگر از اوست.
مرگ کیومرث پوراحمد، به عنوان یک شخصیت فرهنگی و سلبریتی، هشدار و تلنگری است که بیان میکند سبک زندگی غربی، نتیجهای جز تباهی ندارد و سلبریتیهای مروج این سبک زندگی، باید از این حادثه درس عبرت بگیرند.
شیخ عباس قمی (ره) در کتاب مفاتیح الجنان آورده که در صحیفه الرضا از امام رضا (ع) نقل شده است: به جهت دفع ضرر سحر و بطلان آن، دستت را مقابل صورت قرار بده و بخوان: «بِسمِ اللِه العظیم رَبِّ العَرشِ العَظیم إلاّ ذَهَبْتَ وَ انْقَرَضْتَ ».
تمدن غرب برای رفع خلأ معنوی خود، شروع به ساخت و نشر شبه معنویتهایی متناسب با تمدن خود کرد، حال همین شبه معنویتهایی که جایگزین دین مسیحیت شده و متناسب با فرهنگ منحط غرب است را به عنوان نسخه شفابخش به سایر جوامع از جمله کشور ما ارائه میکند.
تنها عامل سعادت و نیکبختی انسان دستیابی به «قلب سلیم»، جان پاک و نفس طاهر، می باشد. انسانی که قلب سلیم داشته باشد دچار انحرافات و عرفانهای کاذب نمی شود.