مقابله استعمار با پدیده بیداری اسلامی
پایگاه جامع، فرق ادیان ومذاهب_ در دیدار مقام معظم رهبری با مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی، ایشان این جمله را فرمودند که؛ امروزه لفظ شیعه و سنی وارد ادبیات سیاسی آمریکا و دشمنان اسلام شده است.
همچنین مقام معظم رهبری در جلسه دیگری به این نکته اشاره کردهاند؛ پس از فروپاشی کمونیسم و پدید آمدن چند کشور مسلمان مستقل در آسیای میانه که مایهی امید و تفاخر همهی مسلمانان و حاکی از عمق ایمان اسلامی در آن ملتهای مجاهد است.
ایشان رشد حرکتهای اسلامی و بیداری مسلمین و اصرار آنان بر بازیافتن هویت اسلامی را، از تحولاتی میدانند که وضعیت جدیدی برای اسلام و مسلمین به وجود آورده است. این وضعیت جدید دارای دو بخش یا دو عنصر است: اول اینکه؛ تفکر و هویت اسلامی در گسترهی جهان، از شوکت و عزت و نشاط بیشتری برخوردار شده و اسلام به صورت یکی از برجستهترین حقایق موجود عالم، در سراسر جهان مطرح گردیده است. دوم آنکه؛ قدرتهای مسلط جهان، در موضع صریحتری از خصومت نسبت به اسلام و مقاصد اسلامی قرار گرفتهاند و تحقیقاً یکی از فصول اصلی در نظم نوین پیشنهادی آمریکا برای جهان پس از سقوط کمونیسم، فصل اسلامزدایی و مقابله با رشد روزافزون حرکتهای اسلامی است.[1]
از آنجایی که اسلام ناب، ذلت وخواری را نمیپذیرد و مرگ با عزت را بهتر از زندگی با ذلت و خواری میپندارد [«مَوْتٌ في عِزٍّ خَيْرٌ مِنْ حَياة في ذُلٍّ.[2] مرگ با عزّت بهتر از زندگى با ذلّت است!»] و با هرگونه چپاول و استعمار مخالف است؛ لذا به همین دلیل استعمارگران شرق و غرب از پدیده بیداری اسلامی [خصوصاً انقلاب اسلامی ایران] احساس خطر کرده و منافع خود را در خطر دیدند. از اینجا بود که برای مقابله با این خطر، از تمام توان خود استفاده کرده، و از هیچ اقدامی ازجمله اقدامات رسانهای و ساخت محصولاتی در سینمای هالیود و ایجاد فرق ضاله و ... فروگذار نکردند.
برای فهم بهتر این موضوع میتوان تاریخچه فیلمهای ضد اسلامی را در هالیوود مشاهده کرد.که در ۱۰۰ سال گذشته، این رسانه صهیونیستی با برنامهریزی و استفاده از جذابیتهای رسانهای، سعی داشته چهرهای زشت و منفور از اسلام به مخاطبان جهانی نشان دهد. در این فیلمها، چهرهها و لباسهای عربی با ریشهای بلند و اسامی مانند علی، مصطفی و یا عبدالله، معرف یک شخصیت مسلمان است که این افراد خشن، عصبانی، بیسواد و متعصب معرفی میشوند.
البته سرمایهگذاران هالیوود، به خصوص صاحبان کمپانیهای صهیونیستی انیمیشنساز این سینما، پیش از این نیز از این امر غافل نبوده و در زمینه اسلامستیزی تلاش کردهاند تا ذهن مخاطبین خود را از همان کودکی، آماده پیوستن به این چرخه کنند.
همینطور ایجاد تفرقه بین مذاهب اسلامی به واسطه ایجاد فرق ضاله که با توهین به مقدسات هر مذهب، باعث ایجاد تنش و تفرقه بین مسلمانان شوند، و حمایت همه جانبه از اقدامات ایشان بوده است؛ به عنوان مثال در کشور انگلستان که فعالیتهای اسلامی بسیار محدودیت دارد، دولت انگلیس برای حمایت از این فرق، کلیسایی را در بهترین منطقه تحت عنوان حسینیه یا مسجد در اختیار آنها قرار میدهد و اجازه راهاندازی شبکههای ماهوارهای متعدد که هزینههای سرسام آوری دارد به آنها داده میشود؛ هزینه شبکه وهابی «کلمه» را ماهیانه ۴۰۰ میلیارد تومان ذکر کردهاند، حال این سؤال مطرح میشود؛ چگونه برخی از این فرق، با اندک طرفداران خود میتوانند شبکههای متعدد را با هزینههای سنگین بگردانند؟
مجموع اقدامات غربیها نشان میدهد كه آنها به دنبال این هستند تا اسلام را عامل تمام بحرانهای غرب معرفی کرده و به نوعی افكار عمومی را در برابر جهان اسلام قرار دهند. این تحركات در حالی از سوی غربیها صورت میگیرد كه ارزیابی سیاستها و اقدامات سران غرب مشخص میکند كه ادعاها و اقدامات ضد اسلامی غربیها اقدامی برای فریب ملتهایشان است كه در سایهی آن اهداف خاصی را پیگیری میكنند.
پروژه بعدی برای مقابله با اسلام و ترویج اسلامهراسی با توجه به گرایش موج اسلامخواهی در جهان، ایجاد گروه شیطانی و صهیونیستی داعش بود، تا به جهانیان نشان دهند اسلام دین خشونت، ترور، وحشت و نابودی است. داعش که توسط سرویسهای جاسوسی غرب و اسرائیل، دورههای آموزش نظامی و رسانهای را طی کرده بودند، با پرچم «لااله الاالله» و چهرههای به ظاهر اسلامی، کشتار وحشیانه و جنایتهای متعددی را در دل خاورمیانه و سرزمین ادیان ابراهیمی انجام دادند تا بار دیگر چهره اسلام که دین رحمت و محبت و انسانیت است را مخدوش و منفور نشان دهند. به موازات این سیاستهای خبیثانه نسبت به اسلام، تقویت گروههای افراطی و نژادپرستانه و تقویت گروههای ضد اسلامی در کشورهای اروپایی نیز در دستور کار سیاستمداران غربی قرار دارد و با اینکه شعار آزادی بیان میدهند، به مقدسات و عقاید مسلمانان توهین کرده، و از هرگونه آزار و اذیت شهروندان مسلمان فروگذار نمیکنند.
پینوشت:
[1]. سخنرانی در دیدار با مسوولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی در آستانه یازدهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، 9 بهمن 1368، و پیام به مناسبت اولین سالگرد رحلت امام خمینی(ره)، 10 خرداد 1369.
[2]. بحارالانوار، ج44، ص192.
مناقب ابن شهر آشوب، ج4، ص75 - 76.
إضافة تعليق جديد