تحریف تاریخ در غضب حضرت زهرا از خلیفه

  • 29 بهمن, 1398 - 22:41

بیهقی از شعبی نقل می‌کند: «شیخین در آخرین روز‌های حیات فاطمه (علیهاالسّلام) به ملاقات ایشان رفته و رضایت وی را جلب کردند؛ ابوبکر وارد شد و جویای کسب رضایت فاطمه (علیها السّلام) بود. ابوبکر گفت: به خدا سوگند خانه، زندگی، مال، ثروت و خویشانم را ترک نکردم مگر برای به دست آوردن رضایت و خشنودی خدا، رسول و شما خاندان پیامبر؛ این جا بود که فاطمه (علیهاالسّلام) از ابوبکر راضی شد.
الاعتقاد و الهدایة إلی سبیل الرشاد، احمد بن الحسین البیهقی، دار الآفاق الجدیدة، بیروت، ص354.
این در حالی است که بخاری در صحیح خود می‌گوید: «فاطمه دختر رسول خدا از ابوبکر ناراحت و از وی روی گردان شد و این ناراحتی ادامه داشت تا از دنیا رفت» و نیز روایت کرده: «فاطمه (علیهاالسّلام) از ابوبکر روی‌گرداند و با وی سخن نگفت تا از دنیا رفت.»
و شعبی نیز می‌گوید: ما به خاطر محبوب شدن نزد حجّاج و در امان ماندن از شرّ او، از علی (علیه‌السّلام) بدگویی کردیم؛ چنین شخصی راوی این حدیث است.
مقاله: «آیا حضرت فاطمه در پایان زندگی از شیخین راضی شد؟»

عکس: 
تحریف تاریخ در غضب حضرت زهرا از خلیفه
موضوع: 
لایه باز: 
AttachmentSize
File 140291.rar341.9 KB

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.