شهادت
شهادت یکی از آرزوهای بزرگان تشیع همچون امیرالمؤمنین علیهالسلام بوده که شیعیان هم با تأسی از آنها، مشتاقانه برای رسیدن به شهادت در میدانهای جهاد تلاش کرده و سید حسن نصرالله نیز سالها برای رسیدن به این آرمان مقدس با اسرائیل غاصب به مبارزه پرداخت.
درست در زمانی که سرکردگان سنّی و عربی به اسـلام خیانت میکنند و مدعیان دروغین حقوق بشر، رنج بیگناهان را به سُخره میگیرند، شیعه برای بیت المقدس و برای اعتلای پرچم اسلام، همۀ وجود خود را فدا کرده؛ عَلَم آزادگی و شرافت را در جهان به دست دارد.
ویژگیهای شخصیتی شهید سید حسن نصرالله شامل رهبری قوی، کاریزما بودن، تدبیر، پایداری، انسجام خانوادگی و دینی و ارتباط نزدیک با تودهها، همگی نقشی کلیدی در موفقیتها و پایداری حزبالله لبنان داشت. این ترکیب از ویژگیها، او را به یکی از چهرههای مهم و تأثیرگذار در تاریخ معاصر خاورمیانه تبدیل کرده است.
اینبار شهدا را از صف اول چیدند. آری میشود رئیسجمهور بود و شهید شد. میشود بالانشین شد اما به یاد محرومان از حق خودت هم بگذری. طبق فرمایش شهید سلیمانی: شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش میشود.
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام علی ابن موسیالرضا علیهالسلام به مقام رفیع شهادت نایل شد. این شهید بزرگوار رسیدن به کرامت را در پرتو وحی و خدمت به مردم میدانست و معتقد بودند رسیدن به کرامت، لازمه شهادت است.
از شبهات وهابیت در ایام فاطمیه این است که چگونه می توان باور داشت كه با وجود حضرت علی (ع) در درون منزل، همسر او درب را باز كرد؟ چرا حضرت علی (ع) برای بازكردن درب منزل نرفت؟ در پاسخ به این شبهه میتوان گفت آنچه از برخی روايات استفاده میشود این است که حضرت فاطمه (س) نزديک درب ورودی منزل نشسته بود و با ديدن عمر و همراهان وی، درب را به روی آنان بست.
حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) سرانجام پس از رحلت پدر بزرگوار (صلیاللهعلیهواله)، از حق خلافت همسرش که به تعیین الهی بود به شدت دفاع کرد و در جریان هجوم عمر بن خطاب (به هواداری از خلافت ابوبکر)، به خانهاش به گونهای میان درب و دیوار آسیب دیدند که علاوه بر صدمههای سخت، جنین ایشان نیز سقط شد و تازیانههای بیشماری بر جان و روح او نشست.
در اغلب مناظرات انتخاباتی در تمامی دورهها، برخی از نامزدها برای رسیدن به رای مردم و یا جلب نظر هم حزبیهای خود، از هر وسیلهای برای رسیدن به هدف خود استفاده میکنند. متاسفانه در منطق این افراد برای رسیدن به هدفُ میتوان از هر وسیلهای کمک گرفت. البته اگر از خود این افراد در اینباره پرسیده شود، در جواب خواهند گفت: این قبیل کارها نوعی تاکتیک و تکنیک است، که هر کسی برای رسیدن به خواستههای خود ممکن است بکار بگیرد.