شیفتینگ
شیفتینگ (یا همان زندگی در اوهام و خیالات)، از بسترهای مهمی است که اختلالات روانی را در جامعه افزایش می دهد. چیزی که در شیفتینگ؛ به ویژه بین طرفداران موج کرهای (یا همون هالیو) در ایران، خیلی مشهود است، زندگی در خیال با آیدولها یا همان خواننده های کرهای است
از نظر ملاصدرا میتوان توسط خیال متصل(در درون انسان) با خیال منفصل(عالم خارج از انسان، عالم مثال) ارتباط برقرار کرده، عالم مثال را مکاشفه کرد. نکته اصلی این است که معنویتهای نوظهور با روشی غلط این مسیر را طی میکنند و باعث آسیب دیدن افراد در این جریانات میشوند.
«شیفتینگ» فعالیتی است که فرد با انجام کارهایی از زندگی واقعی، وارد یک زندگی در دنیای خیال میشود. البته برخی مروجان شیفتینگ مدعی هستند که این دنیا وهم کامل نیست و بهرهای از واقعیت دارد. به اذعان شیفتینگکاران، آسیب روانی و افسردگی از عوارض شیفتینگ میباشد.
یکی از بسترهای ایجاد اختلال روانیِ ترنس شدن وهمجنسگرایی، شیفتینگ است. مثلاً یک دختر با شخصیت و جنسیت یک پسر در جهان خیالی«DR» خود را تصور میکند و این تمرینی برای انحراف است.
ارتباط « واقعیتپنداری خیال» در معنویتهای نوپدید و فراواقعیت در مکتب «سوررئالیسم» هر دو بر روی قوه خیال و استفاده از آن در خلق جهانی واقعینما اشتراک دارند، بستر رشد شیفتینگ، قانون جذب و... در جریان فرهنگی سوررئالیسم وجود دارد.
«شیفتینگ» در برخی معنویتهای نوظهور به این معنی است که برخی از افراد توانایی ورود به یک جهان موازی دیگر و زندگی ایدهآل در آن را دارند، اما در واقع این شیفتینگ به معنای تغییر زندگی از جهانی به جهان دیگر بهصورت واقعی نیست، بلکه شیفتینگ فقط و فقط نوعی فعالیت و عملیات ذهنی است.
در این فیلم وضعیت ذهنی، همان محیط عالم خیال منفصل است. شیفتینگ (تغییر وضعیت) در اینجا با عنوان خواب است، اما خواب را دروازه ورود به دنیای خیال منفصل نشان میدهد، عالمی که روح انسان در هنگام خواب به آنجا میرود و با بدن مثالی در آنجا حضور مییابد.
یکی از آسیبهای موج کرهای و قانون جذب، زندگی در رؤیا است. برای درمان باید تمامی زمانها، مکانها، وضعیتهای جسمی، شرایط روحی و عاطفی و... که دچار رؤیاپردازی افراطی میشویم را یادداشت کنیم تا موقعیت ظهور رؤیاپردازی افراطی را شناخته و بر اساس این دادهها، کنترلش کنیم.
برای کنترل و رفع خیالپردازی افراطی در قانون جذب و شیفتینگ ، نباید یکباره آن را متوقف کرد؛ بلکه روزانه در زمان مشخصی چند دقیقه وقت خیالپردازی داشته باشید؛ این تعیین زمان به مدیریت این موضوع کمک میکند، سپس از تکنیک تنبیه و تشویق استفاده کنید.
از علل و بسترهای گرایش به شیفتینگ و زندگی در رؤیا در معنویتهای نوظهور، داشتن اختلال روانی«خود زشتانگاری» و «مردمگریزی» میباشد؛ از آن طرف خود زیست خیالی اثر متقابل و دو طرفه دارد و خود عاملی برای ایجاد اختلال خود زشتانگاری و مردمگریزی است.
در یک تحقیق روی گروهی از پرستاران نتیجه گرفته شد که خیالبافی ناسازگار (MD) «شکل افراطی رؤیاپردازی» بر مشکلات روانشناختی و عملکرد شغلی آنان، اثر منفی دارد. شاهد مثالی حاکی است که همین آسیب و آسیبهای دیگردر انتظار افرادی است که شیفتینگ کار میکنند.
«شیفتینگ» یک اصطلاح بین افرادی است که سعی میکنند در یک زندگی رؤیایی مثلاً در خواب قرار بگیرند. شیفتینگ یا تغییر حالت از جهانی به جهان دیگر تنها یک عملیات ذهنی و روانی میباشد. برخی فنهای موج کرهای از شیفتینگ برای زندگی خیالی با آیدولها (خوانندگان و بازیگران محبوب) و... استفاده میکنند.
شیفتینگ، زندگی در خیال و وهم میباشد؛ با مطالعات در مبانی و تطبیق مصداقی و مشاهدات میدانی، احتمال وجود آسیب ماورایی بهویژه جن در هنگام شیفتینگ وجود دارد. از جمله این شواهد این است که اجنه با تصرف در قوه خیال، در عالم انسانی حاضر و باعث آسیب میشوند و شیفتینگ دقیقاً با قوه خیال سروکار دارد و آن را تقویت و استفاده میکند.
(شیفتینگ) نام جریانی است که طرفداران آن ادعا دارند، انسان میتواند با خیال پردازی و رفتن به توهّمات ذهنی، به ماوراء و حقایق عالم برسد.