نزاع ازلی و بهائی در معجزه

  • 28 آذر, 1401 - 11:55

میرزا مهدی گیلانی ازلی که نداشتن معجزه را دلیل بطلان پیامبری بهاء می دانست، می گوید که اگر آیات، نشان حقانیت است، رقیب بهاء یعنی صبح ازل، آیات بیشتری از او دارد.

پیامبرنمای بهائی هم در جواب نامه، میرزامهدی گیلانی را سرزنش کرده و نزول آیات را تنها دلیل حقانیت پیامبران دانسته است.

در پاسخ به پیامبرنمای بهائی می گوییم:

اول: اگر نزول آیات به تنهایی دلیل حقانیت افراد است، پس ادعای سایر مدعیان دروغین هم باید درست باشد. خصوصاً آنکه نوشته‌های بهاء سرشار از غلط بوده و اثری از اعجاز هم  نداشتند!

دوم: اگر قرار باشد نوشته‌های غلط کسی، دلیل حقانیت او باشد که دور باطل پیش می‌آید. چرا که در این صورت اصالت آیات، بر حقانیت پیامبر و حقانیت او متوقف بر اصالت آیات می‌شود!

عکس: 
تناقضات بهائیت, نسخ بهائیت, غلط اصلاح کتب بهائی

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.