مقایسه ی سفارش به صداقت و راستی در اسلام و زرتشتی

  • 1392/01/24 - 04:42
زرتشتیان به قدری به رخ ما می کشند که در دینشان به صداقت، فراوان سفارش شده که گویی گوی سبقت را از اسلام ربوده اند.
بینی, دروغگویی,

زرتشتیان به قدری به رخ ما می کشند که در دینشان به صداقت، فراوان سفارش شده که گویی گوی سبقت را از اسلام ربوده اند.
آیات و احادیث در مورد «راستگویی» و «سرزنش دروغگویی» بسیار زیاد است. در اینجا برای هر یک از این دو موضوع، تنها به ذکر ده سفارش بسنده می کنم و از زرتشتیان عزیز می خواهم آنها نیز برای هریک از دو موضوع فوق از کتاب های اصلی خود ده سفارش (با ذکر منبع) ذکر کنند.
پس از آن من نیز بیست مورد نقل می کنم و آنان نیز چنین کنند تا ببینیم در کدام یک از دو دین، سفارش بیشتری به «صداقت» شده است.

راستگویی

ـ قرآن کریم: یا أیُّها الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ. (توبه، آیه 119)
اى کسانى که ایمان آورده‏اید! از خدا بترسید و با راستگویان باشید.

ـ قرآن کریم: هذا یَوْمُ یَنْفَعُ الصَّادِقِینَ صِدْقُهُمْ. (مائده، آیه 119)
این روز (قیامت) روزی است که راستگویی راستگویان برایشان سودمند است.

ـ رسولُ اللّهِ(ص): علَیکُم بالصِّدقِ؛ فإنّهُ بابٌ مِن أبوابِ الجَنَّةِ. (تاریخ بغداد، ج 11، ص 82)
بر شما باد راستى که آن درى از درهاى بهشت است.

ـ امام على(ع): الصِّدقُ کَمالُ النُّبلِ. (غرر الحکم، ح 1056)
راستى، کمال بزرگوارى است.

ـ امام على(ع): الصِّدقُ خَیرُ القَولِ. (غرر الحکم، ح 304)
راستى، بهترین سخن است.

ـ امام على(ع): الصِّدقُ صَلاحُ کُلِّ شی‏ءٍ، الکِذبُ فَسادُ کُلِّ شَی‏ءٍ. (غرر الحکم، ح 1115)
راستى، مایه درستى هر چیزى است؛ دروغ، مایه تباهى هر چیزى است.

ـ امام باقر(ع): تَعَلَّمُوا الصِّدقَ قَبلَ الحَدیثِ. (کافی، ج 2، ص 104، ح 4)
پیش از سخن گفتن، راستگویى را بیاموزید.

ـ امام على(ع): الإیمانُ أن تُؤثِر الصِّدقَ حیثُ یَضُرُّکَ، على الکِذبِ حیثُ یَنفَعُکَ. (نهج البلاغه، حکمت 458)
ایمان آن است که راستى را، اگر چه به زیانت باشد، بر دروغ، گر چه به سودت باشد، ترجیح دهى.

ـ امام على(ع): الصِّدقُ أقوى دَعائمِ الإیمانِ. (غرر الحکم، ح 1579)
راستى، محکمترین ستون ایمان است.

ـ امام على(ع): الصِّدقُ رَأسُ الإیمانِ، و زَینُ الإنسانِ. (غرر الحکم، ح 1993)
راستى، سر آمد ایمان و زیور انسان است.

سرزنش دروغگویی

ـ قرآن کریم: اجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ. (حجّ، آیه 30)
از سخن دروغ اجتناب ورزید.

ـ قرآن کریم: إنَّما یَفْتَرِی الْکَذِبَ الَّذِینَ لا یُؤْمِنُونَ بِآیاتِ اللّهِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْکاذِبُونَ». (نحل، آیه 105)
تنها کسانى دروغ پردازى مى‏کنند، که به آیات خدا ایمان ندارند و آنان خود دروغ گویانند.

ـ رسولُ اللّهِ(ص): إیّاکُم و الکذبَ؛ فإنّهُ یَهدی إلَى الفُجورِ، و هُما فی النّارِ. (الترغیب و الترهیب، ج 3، ص 592، ح 12)
از دروغ بپرهیزید؛ زیرا دروغ به گناه و انحراف از حق مى‏کشاند و هر دوى آنها در آتشند.

ـ رسولُ اللّهِ(ص): إذا کَذَبَ العَبدُ تَباعَدَ المَلَکُ عَنهُ مِیلًا، مِن نَتْنِ ما جاءَ بهِ. (الترغیب و الترهیب، ج 3، ص 597، ح 30)
هر گاه بنده دروغ بگوید، از بوى گندى که پدید آورده است فرشته یک میل از او دور مى‏شود.

ـ رسولُ اللّهِ(ص): کَبُرَت خِیانَةً أن تُحَدِّثَ أخاکَ حَدیثا هُو لکَ مُصَدِّقٌ و أنتَ بهِ کاذِبٌ. (تنبیه الخواطر، ج 1، ص 114)
خیانت بزرگى است که به برادرت سخنى بگویى که او سخن تو را راست بداند در حالى که تو دروغ گفته باشى.

ـ امام على(ع): أعظَمُ الخَطایا عندَ اللّهِ اللِّسانُ الکَذوبُ. (المحجّة البیضاء، ج 5، ص 243)
بزرگترین خطاها (گناهان) نزد خداوند، زبان دروغگوست.

ـ امام على(ع): شَرُّ القَولِ الکذبُ. (نهج البلاغه، خطبه: 84)
بدترین سخن، دروغ است.

ـ امام کاظم(ع): إنّ العاقِلَ لا یَکذِبُ و إن کانَ فیهِ هَواهُ. (بحار الأنوار، ج 78، ص 305، ح 1)
خردمند دروغ نمى‏گوید، اگر چه منافع او در آن باشد.

ـ امام على(ع): أقبَحُ الخلائقِ الکذبُ. (غرر الحکم، ح 2855)
زشت‏ترین خویها دروغگویى است.

ـ امام على(ع): لا شِیمَةَ أقبَحُ مِن الکذبِ. (غرر الحکم، ح 10634)
خصلتى زشت‏تر از دروغگویى نیست.

-----------------------------

http://zartoshtimosalman.parsiblog.com/Posts/523

دیدگاه‌ها

البته این که در آیینی به مسئله ای بیشتر اشاره شده نشان این نیست که بدان زیاد اهمیت می داده است بلکه نشان این است که با مشکلی از آن جنس بیشتر روبرو بوده است تا آنجایی که بنده می بینم ایرانی ها عین هلو حلوا دارند دروغ می ویند در همه رده ها و ...

نه نشان از پیشگیری بهتر از درمان است میشه بهد مثلا اگر در یک دین نگه زنا (به طور خاص تر به محارم) نکنید یعنی اون دین مشکل زنا رو نداره ؟؟؟!!!!

زرتشتيان از قديم از نظر اخلاق راستگويي پاكي نيك صفتي دلاوري رشادت اداب و سخن گفتنشان مردماني پاك به گفته دشمنان و كشورهاي همجوارش بودند شما ميگوييد الان اسام اخلاقش بهتره ؟ اسلام اگر واقعا دين كامل و بااخلاقي تر از زرتشت بود مردمانش هم خوب بودند معلوم است مسلمانان از لحاظ شعور و اخلاق و راستگويي به گرد پاي زرتشتيان نمي رسند همين الانش هم مشخص است دين زرتشت ديني بود كه پيامبرش اشو زرتشت بدون ياور توانست اين را بسازد ديني كه پيروانش پيرون راستي بودند و با سه انديشه گفتار نيك كردار نيك پندار نيك به اين صورت رشد كردند هر كس نميتواند بدون هيچ ياوري وقتي انديشه نبود بيانديشد و مردمانش را طوري بسازد كه دنياي مسيحيت اشكارا از ان تقليد كند و يهوديان در حيرتش باي بمانند و ستايشش كنند درحالي كه حضرت محمد با جنگ و خونريزي دايم و تحميل دين و با شمشير دينش را نتوانست استوار سازد امامان بسياري چه امام علي تا امام هادي و غيره همشون شكست خوردند و فقط اين امامان حرف از ادب و راستگويي ميزنند همانطور كه گفتيد ولي در عمل هيچ بودند منتشر كنيد به نام اشو زرتشت پاك مردي كه تا الان نيز بر مسلمانان ترس و وحشت انداخته

پاسخ شما تکرار مکررات است. برای خونریزی و کشتار به این منابع مراجعه کنید.کارنامه اسلام «زرینکوب» بعد از دوقرن سکوت نوشته شده است. کتیبه کرتیر و شرح افتخارات او در زرتشتی کردن اجباری مردم ایران. شرح کشتارهای پادشاهان ساسانی در دوران 400 ساله_ در همین سایت مقالاتی در این باره کار شده است._ بسیاری از واقعیات جامعه را روشن می کند. هر چند تعصب و نژاد پرستی چشمان بسیاری را کور کرده است. درباره دروغ و راستی، چرا مردمان ایرانی در قرن دوم با ظهور دولت های محلی ایرانی، دست از اسلام بر نداشتند. چرا در دوران مغول که دین شمنی داشتند ایرانیان به دین آباء و اجدادی خود بر نگشتند. اسلام در همه ابعادش از آیین زرتشتی بالاتر است. بر خلاف دیدگاه شما در دوران ساسانیان جامعه زرتشتی به چنان انحطاط اخلاقی رسیده بود که عملا مردم آیین زرشتی را قبول نداشتند و از سر ترس به آن پایبند بودند. ر.ک: ایران در زمان ساسانیان. کریستین سن. نباید چشم های تعصب را شست و با دیده حق بین و حق نما تحلیل کرد نه بر اساس تعصب و نژاد پرستی.

درود بر شما ! پیش از هرچیزی باید دانست منظور از صداقت در قران همان حقیقت گوییست !تفسیر نمونه میگوید : « ﺻﺎﺩﻗﻴﻦ » ﺁﻧﻬﺎﻳﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺗﻌﻬﺪﺍﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﻰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻰﺩﻫﻨﺪ، ﻧﻪ ﺗﺮﺩﻳﺪﻯ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﻩ ﻣﻰﺩﻫﻨﺪ، ﻧﻪ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﻴﻨﻰ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﻧﺒﻮﻩ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻣﻰﻫﺮﺍﺳﻨﺪ ﺑﻠﻜﻪ ﺑﺎ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻓﺪﺍﻛﺎﺭﻳﻬﺎ، ﺻﺪﻕ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ . ___ پس هرجا سخن از صادقین می اید منظور راستگویی یا به به عبارتی حقیقت گویی نیست ! در (مایده119) اوردید : ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ ( ﻗﯿﺎﻣﺖ) ﺭﻭﺯﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﯾﯽ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﯾﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺍﺳﺖ . پس با این حساب من هم که راستگو هستم و مسلمان نیستم در روز قیامت سود میبینم نخیر چون الله هیچ دینی غیر از اسلام نمیپذیرد(ال عمران85)پس منظور از صادقین حقیقت گویی نیست ! در (حج30) فرمودید: از سخن دروغ اجتناب ورزید ! اما معنی اصلی ایه :...از گفتار باطل اجتناب ورزید ... در عربی کذب به معنی دروغگوییست نه باطل ! سخن باطل یعنی سخنی مخالف اسلام ،یا سخنی فاقد اعتبار و بی اساس پس این هم منعی بر دروغگویی نیست ! کذب هم همیشه به معنی سخن غیر حقیقت نیست ! شخصی چون محمد که خود را پیامبر خدا میداند تمام سخن خود را راست میداند و هرچه ضد عقاید او گفته شود دروغ است حتی اگر راست باشد پس توصیه اینها به عدم دروغ گویی به معنی حقیقت گویی نیست ! زمانی که عبدلله بن ابی سرح ادعا کرد خودش هم در نگارش و تغییر ایات قران موثر بوده است گرچه سخنش درست بود اما محمد اورا در(انعام93) دروغگو معرفی کرد حال انکه منابع تاریخی راستی سخن عبدلله بن سرح را تایید میکند : ﮐﻴﺴﺖ ﺳﺘﻤﮑﺎﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﺲ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﺴﺖ ...(انعام93) ...ادامه

در ماجرای ترور کعب بن اشرف حضرت محمد خود به مسلمه اجازه داد که درین عملیات دروغ بگوید ، در جامعه کنونی و گرگ و میش ایران بین مردم دروغگویی کاملا شایع است ، حتی امام خمینی هم ادعای اب و برق و مسکن رایگان داشت و حتی میگفت روحانیون نباید در سیاست دخالت کنند اما خود حکومت تشکیل داد ! ایا غیر ازین است که امام خمینی رهبر مسلمانان دروغ گفت ؟ ایت الله بی ازار شیرازی هم کسی بود که میگفت ناسا شق القمر را تایید کرده ،اما دروغ بود ! تمام معجزات علمی که به قران نسبت میدهند حتی گاهی به صورت فاحش و تعجب اور دروغ است ، ایا غیر ازین است که مسلمانان دروغ میگویند ! اسنادی هست که حتی خود الله هم به پیامبر دروغ میگفته چنانکه پیش از جنگ بدر تعداد سپاه دشمن را به محمد کمتر گفت (رجوع کنید به ایه 43سوره انفال) . در اسلام حقیقت مطلق است و انچه مخالف مطلق باشد دروغ است پس منظور از دروغ گویی ایات و احادیث سخن مخالف حقیقت مطلق یا اسلام است نه حقیقت واقعی! پس با این حساب نمیتوانید راستگویی اسلام را با ایران باستان مقایسه کرد چنانکه در ان دوران به ندرت در سخن دو نفر دوگانگی می امد و در ان صورت سوگند(گوگرد) میخوردند که حقیفت بگویند ! هرودت هم میگوید ایرانیان از کودکی سه چیز می اموختند ،راستگویی ،سوارکاری و تیرانداری ! منظور از راستگویی هم حقیقت گوییست نه حقیقت منطبق با فلسفه اسلام ! بدرود

در دروغگویی شما همین بس که به امام خمینی که از سال 42 مشغول مبارزه سیاسی بود و همه شاگردانش را به وادی سی 1- تفاوت "حضرت والا" و "حضرت آقا" را توضیح دهید! حضرت والا از ترس بیان می شد حضرت آقا با عشق و به نیت تقرب به خداوند بیان می شود 2- دو کلمه "مقام عظمای ولایت" و "شاهنشاه آریا مهر" را تعریف کنید! مقام عظمای ولایت، رهبری دینی و سیاسی است که از بین مجتهدان جامع الشرایط و با سیاست آشنا انتخاب می شود که انتخاب کنندگان نیز خود از طرف مردم انتخاب می شوند و هم در قبال مردم و هم در قبال خداوند باید جوابگوی اعمال خود باشد که با لرزش و سوءاستفاده از مقام خود هم پیش خداوند و هم پیش مردم جایگاه خود را از دست می دهد شاهنشاه آریامهر، یا به صورت کودتای نظامی و یا به شکل موروثی به عنوان شاه و رهبر مملکت انتخاب می شود که نه در برابر خداوند حاضر به جوابگویی است و نه در برابر مردم. و حرف فقط حرف خودش است و تنها راه برکناریش، کودتا، مرگ توسط فرزند یا افراد دربار یا انقلاب مردم و ... آریامهرش هم یک صفت تشریفاتی تو دل بروی ملی ای هست 3- معنی عبارتهای " جانم فدای رهبر" و " جان نثار" را به طور خلاصه شرح دهید! جانم فدای رهبر ۱ از عشقه ۲ بیشتر در جایی که رهبر حضور نداره بیان میشه ۳ بیشتر توسط عده ی زیادی بیان میشه ۴ بخاطر راهی که رهبر در آن حرکت می کند بیان میشود ۵ بیشتر توسط انسان هایی شجاع و از جان گذشته و نترس بیان می شود ۶ به نیت نزدیکی و قرب الهی بیان می شود جان نثار ۱ بیشتر توسط انسان های چاپلوس و از سر ترس بیان می شود ۲ در جلوی شاه یا نزدیکان شاه بیان می شود ۳ بیشتر به قصد رسیدن به ثروت و مقام بیان می شود 4- دو کلمهء "بیت" و "کاخ" چه تفاوتهایی دارند؟! بیت، مکانی است ساده چون حسینه یا سالن یا مسجد یا مدرسه است دارای فضایی برای حضور آحاد ملت که به صورت علنی سخنرانی ها و دیدارهای رهبر و مراسمات مذهبی و ملی در آن برقرار می گردد و ورود برای آحاد ملت ( موافق و مخالف و ... ) آزاد است. کسانی که به آن جا وارد می شوند عاشقانه و باز هم به قصد تقرب به خداوند یا به عنوان شاکی و مخالف برای زدن حرف شان به آن جا پا می گذارند کاخ، مکانی است مجلل که مخصوص شاه و درباریان و ورود به آن فقط برای از ما بهتران مجاز می باشد 5- تفاوت دو گروه "عاشق ولایت" و "فدوی" را در چند سطر توضیح دهید! عاشق ولایت، عاشق راه رهبر، عاشق معنویت و درایت رهبر، عاشق ساده زیستی رهبر، عاشق شجاعت رهبر، عاشق دخالت نداشتن رهبر در فسادهای مالی و اجتماعی، عاشق صبر رهبر ، ... و باز هم به نیت تقرب خداوند می باشد فدوی، بیشتر از سر ترس و از سر تظاهر و تصاحب ثروت و مقام می باشد 6- "بنیاد پهلوی" و "بنیاد علوی" چه تفاوتی دارند؟ اگر این سوال به مسائل مالی مربوط می شود: بنیاد پهلوی، منبع درآمدی است که با عرق جبین مردم پر می شود و در جهت رفاه و خوش گذرانی های شاه و خانواده و اطرافیان خرج می شود سهم امام، کاربرد شخصی ندارد، منبعش مردمند که از روی تقرب به خداوند به این صندوق پول می فرستند، برای فقر زدایی و مسائل فرهنگی و کمک به زلزله زدگان و سیل زدگان و ... مورد استفاده قرار می گیرد 7- جمله " سسلطنت عطیه ای است الهی " رابطه ای با عبارت "مقام عظمای ولایت جانشین امام زمان" دارد ؟ سلطنت عطیه است الهی، برای نرمش مردم در برابر ناعدالتی ها و ... بیان می شود مقام عظمای ولایت جانشین امام زمان، یعنی مقام عظمای ولایت ، امام زمان نیست بلکه سعی دارد جامعه را کنترل کند تا در هنگام ظهور امام زمان جامعه را به ایشان تحویل دهد و مقامی نیست که برای مقام عظمای ولایت باقی بماند ( که همین خود در دل ندادن رهبر به این جایگاه نقش بسیاری دارد) ً8- تفاوت "رای ملوکانه " با "حکم حکومتی" کدام است؟ رای ملوکانه، هر صحبت و نظر شخصی است که با دیدی خوب یا بد، بدون در نظر گرفتن شرایط و مصالح ملی و دینی از سوی شاه بیان می شود تا بگوید حرف آن است که من می گویم حکم حکومتی، حکمی که با توجه به شرایط اجتماع، برای وحدت مردم در جهت منافع ملی و مذهبی از سوی رهبر و به قصد تقرب به خداوند بیان می شود 9-فرق "شاهرود"با "امامرود" را بیان کنید. شاهرود، یعنی رود بزرگ امام رود ، یعنی رهبر رودها 10- "بندر امام" با "بندر شاه" چه تفاوتی دارد ؟! بندر امام، بخاطر محبوبیت و کارهای پسندیده ی امام با نظر مردم و مسئولین محلی برای خوش آمد مردمی که از ظلم شاه به ستوه آمده اند، از اسم بندر شاهپور تغییر اسم داده است بندر شاه، بندری است که با دستور شاه یا اطرافیان و درباریان، برای خوش آمد شاه نام گذاری شده و نهایتاً فرق عمامه با تاج ؟! عمامه، پارچه است ساده که برای نشانه شدن طلبه ها در بین مردم بر سر گذاشته می شود تا هم شخصی که چنین پارچه ای بر سرش گذاشته می شود بداند که طلبه ای بیش نیست و هم مامن و مرجعی برای مردم باشند، در ضمن هر کسی می تواند با درس خواندن و تقوا پیشگی آن را با تشخیص علما( شانیتش رو داشته باشه) بر سر بگذارد تاج، کلاهی است که با طلا درست می شود و فقط بر سر شاه گذاشته می شود و بعد از آن به فرزندش خواهد رسید و علامتی است برای اینکه بدانی که چنین شخصی اجازه دارد هر کاری بکند و هر حرفی بزند و جوابگوی هیچ شخص و مرجعی نباشد و کسی حق اعتراض به چنین شخصی را نباید داشته باشداسی کشیده بود دروغ میبندی که گفته روحانیون نباید در سیاست دخالت کنند!!! بقیه حرفات هم همینطوریه

در هیچ یک از ایات قران نهی از دروغ گویی وجود ندارد و ایاتی که شما اوردید مغالطه بودند ، بگردید ایه ای واقعی پیدا کنید !

در حال حاضر شما و هم مسکان شما به آن مبتلا هستند که همه هیچ را منتسب به خود می کنند. جناب شیرین شما اشنایی . گفته های شما سر شار از این دروج است. ناقص اوردن و کم و زیاد کردن هم دروج است. هنوز زوده با هم گفتمان کنیم.

در اثبات اینکه دروغ در اسلام مجاز بوده است میتوانید به ایه 89سوره صافات مراجعه کنید که ابرهیم بیمار نبود ولی گفت من بیمارم ! پیامبر اسلام در صحیح بخاری حدیث 3358 میگوید ابراهیم سه بار دروغ گفت و صافات 89 یکی از انان است! همچنین در ادامه صحیح بخاری امده است که بعضی مواقع به خاطر خدا (یعنی به خاطر اسلام) نه تنها دروغگویی جایز است بلکه لازم است ! بر مبنای همین که اکثر مواقع اسلام گرایان(منظور مسلمانان نیست) برای تبلیغ اسلام دروغ های چون معجزات علمی قران یا معجزات احادیث رو سرهم میکنند یا بعضی ملایان به دروغ (بهتر بگم به خاطر خدا)ادعا میکنند انیشتین طی نامه نگاری با من شیعه جعفری شده است... در حدیثی از وسایل شیعه از قول محمد به علی میگوید : ﺍﯼ ﻋﻠﯽ ﺩﺭ 3 ﺟﺎ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﯿﮑﻮﺳﺖ : ﻣﯿﺪﺍﻥ ﺟﻨﮓ ، ﻭﻋﺪﻩ ﺑﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺍﺻﻼﺡ ﺑﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ (ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺍﻟﺸﯿﻌﻪ – ﺟﻠﺪ 12) برین اساس نمیتوان به هیچ سخنی از جانب یک اسلامگرا اعتماد کرد . بنده هم دروغ نگفتم اگر گفتم بگید کجا دروغ گفتم تا ضمن اقرار ،عذرخواهی کنم !

صحیح بخاری منبع درستی نیست و همین بس برای بی اطلاعی توازاسلام که بادیدن یک روایت سریع حکم به صحت ان می کنی راوئ روائت فردی بنام ابوهریره است که از اجداد زرتشت دروغگوی توست ومنشا انحرافات بسیار در اسلام شده است و بعد درمورد ایه قران تو که ان ایه را خوانده ایه دیگر ان را باید میخواندی که فسئلوهم ان کانوا ینطقون که حضرت ابرهیم درصد بیان این نکته است بت ها وقتی نمیتواند حرف بزند پس به طریق اولی توانای انجامکاری نیز ندارند ودرادامه ایات نیز امده که مشرکان به این نکته پیبردهاند واز سوی دیگر هر دو طرف علم به انجام نشدن این امر دارند و تو بهتر در معنا دروغ بیش تر دقت کنی پسر ناز وتو به منابع غیر معتبر استناد کردای وحالا تو جواب بده در مورد بی غیرتی زرتشتیان در ازدواج با محارم که این کار در بسیاری از حیوانات نیز دیده نمیشود ای کاش اتش پرستها بهاندازه یک خروس غیرت داشتند

دروغ گویی شیرین: ناقص آوردن یک جمله هم دروغ است برای اثبات خود زمین و زمان را به هم بافتن هم دروغ است . نادیده گرفتن حقیقت هم دروغ است. سرا پای نوشته های شما از این موارد سرشار است. برداشت های کوته بینانه و و قشری . حرص از اینکه جواب اثباتی نداریی.

جناب شیرین به نظر من جناب عالی از اسلام هیچی نمی فهمید نه از قرآن و نه از روایات .خداوند متعال جواب شما ها را داده است. «ستمكارتر از آن كس كيست كه بر خدا نسبت دروغ بدهد؟ و هنگامى كه حقايق براى او آشكار و روشن گرديد، آن را مورد تكذيب قرار دهد، آيا كافران را جاى در دوزخ نيست؟» زمر /32 «أَوْ تَقُولُوا لَوْ أَنَّا أُنْزِلَ عَلَيْنَا الْكِتابُ لَكُنَّا أَهْدى‏ مِنْهُمْ فَقَدْ جاءَكُمْ بَيِّنَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ كَذَّبَ بِآياتِ اللَّهِ وَ صَدَفَ عَنْها سَنَجْزِي الَّذينَ يَصْدِفُونَ عَنْ آياتِنا سُوءَ الْعَذابِ بِما كانُوا يَصْدِفُونَ (انعام/157) يا نگوئيد: اگر كتاب آسمانى بر ما نازل ميشد، ما بهتر از آنها هدايت مى‏يافتيم. اينك دلايل روشن و هدايت و رحمت از جانب پروردگارتان براى شما آمد. ستمكارتر از آن كس كيست؟ كه آيات خدا را تكذيب كند و از آن روى بر گرداند؟ كسانى را كه از آيات ما روى بر گردانند، بخاطر همين روى بر گردانيدن بى دليلشان، شديدا مجازات خواهيم كرد.» جناب شیرین آیا باز بیشتر آیات خدا را بیاورم این آیات در مورد امثال تو نازل شده است بیا دست از اینها بردار . بیا زندگی چند روزه دنیا را با جهان ابدی عوض نکن. «ستمكارتر از آن كس كيست كه به خدا نسبت دروغ بدهد؟ يا آيات او را دروغ پندارند؟ آنان بهره و نصيب خود را آنچه مقدر است مى‏برند تا زمانى كه رسولان ما سر رسند و جانشان را بگيرند. (هنگام قبض روح) از آنان مى‏پرسند: معبودانى كه بغير خدا مى‏خوانديد كجا هستند؟ آنان جواب مى‏دهند: همه آنها از ديد ما ناپديد شدند و بر عليه خودشان گواهى مى‏دهند كه كافر بودند»اعراف/37 ای آنکه خانه در ره سیلاب می‌کنی بر خاک رودخانه نباشد معولی دل در جهان مبند که با کس وفا نکرد هرگز نبود دور زمان بی‌تبدلی مرگ از تو دور نیست وگر هست فی‌المثل هر روز باز می‌رویش پیش، منزلی بنیاد خاک بر سر آبست ازین سبب خالی نباشد از خللی یا تزلزلی دنیا مثال بحر عمیقست پر نهنگ آسوده عارفان که گرفتند ساحلی. «سعدی»

جناب آقایی که به شیرین ایراد میگیری محض اطلاع منظور از دروغ در اون ایه قسم دروغ هستش . بهتر نیست در گفتارتون مغلطه نکنید و بحث را منحرف نکنید تا جواب سالم برسیم

با سلام. تازه با سایت شما آشنا شدم. در مورد بحث شما همین مطلب را اشاره کنم که یکی از پندهای نوشته شده بر تاج انوشرولن این بود که «خویشتن را به راستی معروف کنید. (نگاه کنید به مقاله وحید سبزیان پور، پندهای مکتوب بر تاج انوشروان) ضمنا یکی از دلایل پذیرش اسلام از سوی ایرانیان که بر آیین زردشتی و خردمند و فرزانه و ادب دوست بودند، قبول اسلام به دین برتر بود وگرنه در خردمندی آنان شکی نیست. پس به نظر این جانب این بحث ها و گوی را در زمین یکدیگر فرستادن و نزاع‏ها چیزی جز مغالطه و جدل بی‏ نتیجه نیست. لطفا در این مورد چشم ها را شسته و جور دیگری نیز بنگرید. bahramim91@gmail.com

سلام خدمت آقا یا خانم بهرامی؛ کلام شما نیکو است؛ اما تمام ساسانی شناس بر این نکته اذعان دارند جامعه ساسانی در اواخر حکومت خود دچار انحطاط اخلاقی و اجتماعی شده بود. کتاب کرستین سن در این موضوع گفته ها دارد.

من زرتشی نیستم ولی به این نتیجه رسیده ام که دینی به این کهنی که چند قرن قبل از اسلام بوده به این مقام از علم و اگاهی رسید که فهمیده دروغ عامل بیشترین گناهاست ودورشدن از انسانیت وافریدگار است به نظر من میتوان گفت که بزرگان زرتشت متواند معلمان ادیان دیگر یکتا پرستی باشد

همه این باور را دارند که دروغ عامل بیشرین گناه است. ضمن اینکه دین زرتشتی پس از دین نوح و ابراهیم و موسی و ... بوده است. چگونه ممکن است که دین زرتشت آموزگار دیگر ادیان آسمانی باشد در حالیکه خودش پس از آنان روی کار آمده است؟

بادرود واحترام به همه ی هموطنان گرامی. من نظرکسی را رد یاتایید نمیکنم اماسرچشمه ی همه ی بدیها وپلیدیهاو شرارتها وجنایتها...دروغگوییست وهیچ توجیهی هم ندارد ازهردیدگاهی که میخواهدباشد!!

افزودن نظر جدید

CAPTCHA
لطفا به این سوال امنیتی پاسخ دهید.
Fill in the blank.